álomblog

Mit álmodtam? Elmondom!

Friss topikok

  • Anna vagyok: uhh, ez nagyon nagyon nagyon nagyon jó lett. kibaszott vicces, kacskaringós, sok színű, állati kir... (2008.09.29. 00:34) Komédia
  • Kresz: Magamnak, jegyzem fel, hogy ekkor még nem tudtam, hogy Dextert milyen szálak fűzik a Jegeshez, még... (2008.07.17. 23:45) Hommage
  • SNAZSR - F4 tagsági felmutatva: ez a "semmi" a legjobb :) tetszik te élsz még? mi újság? megnéztem az italian spiderman-t, tiszta ... (2008.07.17. 22:45) Dex
  • judit: a sajátomon nem tudok válaszolni, ehh. szóval újságírás, vagy mire gondolsz? :) (2008.07.06. 09:42) Porond
  • SNAZSR - F4 tagsági felmutatva: szerintem nem annyira para h az Anna benne van néha az álmaidban. ne aggódj emiatt, nem jelent sem... (2008.06.29. 20:12) Nemkéne

Linkblog

Archívum

EB

2008.06.27. 16:38 | .kakaó | 1 komment

Igazi fociláz által iheletett álom, laza politikai beütéssel. Csütörtöki termés.

Én vagyok a kamera a stadionban. Legalább is egyértelmű a testtelen lebegés érzése, ide oda illegek mint azt egy jó közvetítésben szokás.

Klasszikus aréna, meredek lelátókkal, őrjöngő szurkolókkal, és a huszonkettő férfi minden kiegészítőjével együtt.

Az egyik kaputól tíz méterre azonban szokatlan tárgy áll. Vannak népszerű ajándéktárgyak amelyekben homok és színes víz található. A keretüket egy állványon elforgatva szemlélni lehet, ahogy a feltoluló víz átfúrja magát a homokrétegen. Épp egy ilyen forgatható állvány áll a kapu mellett, de olyan széles mint egy jól megtermett csuklós Ikarus. Rá viszont egy akvárium van szerelve, benne homok és embernagyságú lárvatömeg. Egymás fejére küzdik fel magukat a csótányok, lábaik közt húsos férgek próbálnak maguknak utat törni. Gusztustalan káosz az egész.

- Az akváriumba azokat helyezzük akik nem csinálnak semmit. Ezzel kívánjuk javítani a játékot! - közli egy hang.

Jó ötlet, legalább futni fognak a srácok.

Aztán rövid játék után a meccs leáll. A közönség egy emberként áll föl és hangot ad elégedetlenségének:

- Angela Merkel nem csinált eddig semmit!

Egy láthatatlan isteni kéz ekkor leemeli Merkelt a díszpáholyból majd a férgek közé hajítja. A nő arcán páni félelem, már lehunyt szemmel érkezik a gyomorforgató kupacra. Nem mutatják mit tesznek vele az állatok, mert egy ügyes trükkel megforgatják az akváriumot. A politikus asszony a mocsok legaljára kerül és elkezdhet mászni kifelé. Már ha tud.

- Sarkozy! Sarkozy! - skandálja a nép.

A franciáért nem a láthatatlan kéz nyúl. A rendszer olajozottan működik, ide már elég két marcona biztonsági őr is. Két oldalról fogják karon, és megindulnak vele a lelátó hosszú lépcsősorán.

Ahogy leérnek a gyepre a kamera fűközelből néz föl rá. A nárcisztikus politikus a közönség felé fordul széttárja karjait és fülig érő szájjal ünnepeltetni kezdi magát.

Vastaps kiséri egészen az akváriumig.

Állatkertben voltunk néhány napja, és elidőztem a férgek akváriuma előtt. Merkelt a német meccsen mutatták, Sarkozyről pedig egy cikk írta valahol, hogy nárcizmusa példaértékű a franciák számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://alomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr17542288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomá 2008.06.29. 14:52:17

úristen

nem gyengék nálad a gondolati kapcsolások
Címkék: külső szemlélő
süti beállítások módosítása